Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2015.


Ångest

 

Det går fort på autobahn. 
Asteroider kommer från alla håll. 
Som popcorn i kastrullen. 
Tentakler når in överallt. 
Akrobatiska cirkuskonster. 
Våghalsigt gå över linan. 

Inget jävla litet triangelpling. 
Heavy Metal-konsert. 
Kanonerna i Navaron. 
Ett krig utan "Inge-mans-land". 
Andnöd. 
Hjärtklappning. 

Hästen som skenar. 
Raket på väg till yttre rymden. 
Fel på bromsen. 
Slagsmål. 
Stenhuggare. 
Ishackare. 

Amputerat ben utan bedövning. 
Utan volymkontroll. 
Snabba klipp. 
Invasion. 

Kollaps. 
Vulkanutbrott. 
Strömförande. 
Racerlopp. 
Skräck. 
Hängning. 
Kaos. 
Tyfon. 

Do you get it?

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-23 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale