Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skatten

Hon gömmer sin skatt i skogen
intet är värdet för dig och mig
blott minnen och vackraste drömmar
hon lämnar där vid sin stig
men när vårljuset åter nalkas
och kylan sitt grepp släpper tag
hämtar hon skatten åter
då vänder hon natt till dag.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-24 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och stämningsfullt!
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP