Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dig lita, låt dig komma

I ett hav av krossat glas är vi

Så tätt intill, och jag vågar inte röra mig

Jag vill komma närmare, det är värt alla risker

Men det skrämmer dig

För du vet att det gör ont att blöda

Och jag vill ge dig trygghet

I en bädd av siden och sammet

Utan lås och kedjor eller förutbestämdheter

Men alltid kommer du att fly det jag vill ge dig










Fri vers av Heartsick
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-24 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick