Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens REBELL



Rebellen

Vägrar
-skulden
-rädslan
- tron på en förtryckande,vred,straffande o dödande kraft

Rebellen

Vet
-byteshandel
-barrikad av säkerhet,andras makt,trygghet,överlevnad
-allt har ett pris

Rebellen

Väljer
-fri vilja
- frihet
-vet förståelse,förlåtelse,försoning,medkänsla, respekt

Rebellen

Framför
-barrikaden av byteshandel
-i själens frihetsrörelse
-har allt-vi är ett

KÄRLEK









Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 347 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-11-24 18:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du en kärlekskrigare !!!!!!!!!!!!!
2020-10-08

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2018-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2018-11-26

  bumerang

Rebellens inneboende kraft
speglas så bra här i texten..
Hurra för den :-)
2018-11-26

  Chawa VIP
Oändligt bra ordat! Tack för ljus i skrift!
2018-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Nej, man är inte fri så länge man inte valt Jesus. Man är syndens slav så länge man inte har frid med sin Skapare.
Försök inte med någon nyandlig bluff.
New age kommer från Satan och tjänar hans syften, t ex att röja väg för Antikrist. Precis som EU och frimureri.
2018-11-25

  Åse Tropp VIP
Så bra!
2018-11-24

  AiA Maria den fria
När livet erbjuder vägskäl är vi fria att välja vilket håll vi vill gå.
Den väg vi är vana att gå alt välja den andra.
Handen på hjärtat-har inte du precis som jag nån gång känt en längtan men inte riktigt vågat
Det är möjligt att släppa osäkerhet o rädsla- en viljeakt att släppa tankarna o ist följa vårt hjärta.
Vi ÄR fria att välja.
I mig är döden en del av livets flöde...värre är att leva livet som ”död”
Om det krävs att vara ”förvirrad”för att bära ljus o ge kärlek så väljer jag det med lätthet:)
Respekt o kärlek-tack för delade ord!
2018-11-24

    Khayyam
Rebellen kan också bli skjuten eller värre.
2018-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Johnny Rotten om Courtney Love: "What are you rebelling AGAINST? You're just a pile of confusion!"

Gud är en Gud som dagligen vredgas.
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria