Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bergström cerd


Fyra rosorStark sockervadd

fyra---------------------------------------------------------------------rosor
--en äldre vän köpte ut min första egna Bourbon gemenskap...

var väl typ före vintern 1991

-- och så står, då den orörda 'helpåven-pavan där vid tröskeln till mitt studentrum. Så orörd
-- vacker var den också.
Jag vred isär och den var kladdig, spunnet socker starkt gott som
fyra rosor är...




Prosa av Bergström Cerd
Läst 308 gånger
Publicerad 2018-11-24 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd