Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern man


jag är en modern man
det innebär att det ofta krävs en riktig man

en macho man

vid sidan om
för att ge dig extasisk njutning

som den moderna man jag är
tillåter jag det, fullt ut
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-24 14:08



Bookmark and Share


  Engel
Man kunde önska att det vore lagom.
2018-12-06

    Khayyam
Ju mer soja jag äter desto mer "modern" blir jag som man.

Behöver andra vegetabiliska proteinkällor.
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP