Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld

Mitt ansikte faller inåt
en brusten blick söker himlen
letar efter nya
enkla dagar
utan mig själv
utan min oro

Sanningen är min hägring
stilla sjunker jag
och blir något annat
i en annan del
av min värld

Alla uppgifter som
plötsligt gömmer sig
undfaller mig
i ständig skugga
bokstäverna vill inte
bli till ord
de rusar åt olika håll




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-11-24 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP