Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13 läsningar

13 läsningar på min senaste dikt
nu måste det bli bättring och det är illa kvickt
kanske borde jag börja rimma med måtta
vara något extra och inte en medelmåtta

13 är ett olyckstal och jag är utsatt
kurvan går neråt och snart är det god natt
vem vill läsa om fjärilar och fjädrar
när det skrivs om helvete och sjujädrar

14 läsningar på min senaste dikt
det blev en ändring och det gick kvickt
att rimma lagom är inte min cup of tea
och det är bara att inse - jag är inget geni




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-24 14:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
13 behöver inte vara otur! Alla läsningar är bra ..
2018-11-27

  Fulbergarn
Vissa skrivardagar
man ej någon behagar
andra dagar skriver man nåt skumt
som visar sig inte vara så dumt
poesin tycks ha underliga lagar
2018-11-24

  S.A.I. Steve Lando
haha, jo det är du!
2018-11-24

  Tomas Karlsson VIP
Nånå!

Slut ti pyyl!
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!