Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muscovadosocker ger mig ocker

Det började tidigt tvåtusental. Jag satt inne på lokala puben och tog mig några jägerbomber. Innan jag vet ordet av kommer det ut en kostymklädd man från pissoaren och sätter sig bredvid mig. Han ger mig inte så mycket som en blick i getögat utan beställer genast en ”scotch with a twirl, a sip and a dip in the deep white trash gal in your trailer park”. Jag bara sitter där och tittar på honom förundrat. Jag undrar om han läser mycket.

Do u read? frågar jag analt. Nose, svarar han. Herregud, tänkte jag, är detta något slang som jag borde veta innebörden av med tanke på att jag levat ett tag eller säger mannen ”näsa” till mig? Nejs, säger jag och gestikulerar med händerna med förhoppning om att det ska få oss att skratta samtidigt så att vi kan fortsätta prata trivsamt men nej. Han tittar inte ens på mig. Jag ställer mig bredvid honom, drar ut hans barstol, gränslar honom och säger ”do you not know en tjej som säger ”nejs” wanna talk to ur face?”.




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 174 gånger
Publicerad 2018-11-24 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist