Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt jag vill säga men aldrig gör


Ditt satans fanskap!

Ditt satans fanskap!
om det ändå lämnade mina läppar

Jävla helvetes idiot!
ord som befriar

Fans vidriga sattyg!
ett vulkanutbrott

Ditt jävla arsle!
lava som flödar

Förbannade fitthelvete!
det brinner i kroppen, glöder i hjärnan

Fuck you arsehole!
fuck fuck fuck




Fri vers av La yegua
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-24 18:06



Bookmark and Share


    Khayyam
har du en strand nära gå dit. utmärkt som avstjälkningsplats.

för mig funkar det också bra att tappa upp riktigt kallt vatten i badkaret. det suger upp och tystar överskottsilskan.
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua