Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli stjärna betyder inte att bli deras kollega.. Nej det betyder något mycket mera..


Du och jag, igen.

Att få leda
betyder
att få välja
betyder det som känns rätt!
Det nästa
är att träffa
den rätta.
Att få ses vid dennes, sida
ger rättvisa
för vår
in-bildning.

"Den som söker dit, stjärnan ska finnas"

-Men herre gud! Så kan vi väl inte skriva.

-Tror du inte den snygga polisen förstår?

-Vadå?

-Att den är kåt.

-Ja, på vårat arbete.
(De kämpar med kontaktlistan)
-Jag alldeles för gammal..men..

-Tror du han vill ha mig, ändå?
-Ja.
-Absolut, din in-bildning är perfekt.

(Nu vet jag inte om Ni är med)

"Mina mål är klara och nu väntar jag bara"

-Ja, för vi kan ju inte skriva det rent ut!

-Då fattar ju alla!

-Är Ni med?

-Nej, ni måste slå nollan ut!

-Åh, jag blir tokig, när ska de-fatta?






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-24 18:08



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Ska jag ta bort "Tror du inte den snygga polisen förstår"? Men vill få med polisen.
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP