Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bruten

det tog slut så fort
plåt och glas virvlade förbi
bara det brutna kvar




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-24 20:29



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Härlig brutal sammanfattning!
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader