Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SalaD

den höljer sig jorden,

Bäddar avkomman sin i frosttäcke.

Jag tänker att hon ber vinden om

Vaggsången,

 

Så len mot hjärtat 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-24 21:57



Bookmark and Share


  ULJO
Vaggsång inför vintervilan
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP