Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duR

det gör ont vet du, när brasan går i stå

Småglödbäddarna svalnar.

Månen gluttar ner på det minsta av berg

och vatten.

Jag tänker att jag inte syns när jag torkar

bort fulgråten.

Alla kan vara vackra 

 

I månsken.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-24 22:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar hur du jobbar med orden här.
* Småglödbäddarna
* fulgråten

Bra!
2018-11-26

  ULJO
Själen är vacker även i melankolins mörker
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP