Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku om unge

 

 

ibland hörs något
dörren skälver av skratt


tonårsson lever!

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-24 23:13



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Strömmarna känns igen av de som vet min historia, hemkomst värmer
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP