Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


när barnet växer upp


Din blick är densamma

din blick den är ännu densamma
som då i min famn en gång
när allt du behövde var närhet
min bröstmjölk och kärlekssång  

nu blickar du ner på din mamma
förklarar nåt nytt som du lärt
du viftar min oro åt sidan
ditt hopp är så avundsvärt

din blick är för evigt densamma
som då i min skyddande famn
jag kysste så varsamt din panna
och viskade ömsint ditt namn

nu blickar jag upp då vi talar
din hand den är större än min
påväg ut i livet ifrån mig
min ängslan är större än din


@JessicaMarieOlsson2018

#vibergförlag

www.facebook.com/jessicasdikter

www.instagram.com/jessicasdikter




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-25 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra och stark text.
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP