Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax bortom nu


Den dödssjuke gör tummen upp
i sjuksängen,
som självmordbombaren
genom den nedvevade rutan
i sin bil
på väg mot vägspärren

Genom kalejdoskopet
av ljud och ljus
sjunger vi bländade
våra rämnande ramsor av rutin
och ruin,
av artros och migrän,
av blånande ålder
och kalla golv,
av anade vatten genom morgonens gråskala
strax bortom nu




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2018-11-25 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP