Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan hemligheter

I skogarna
vindlar oseddheten
och det
som bara hörs av sig självt

Vårvägarna
öppnar sprickor och slukhål,
överflödas
av solglittervatten

”Hinder och fara kan förekomma”

Innan jag reser
från en samling böcker
till en annan
oroas jag
av alla texter som ligger dolda
omkring mig,
pregnanta med världar
av insikter och övertygelser
eller impulser
rafsade i förbifarten,
som dofter och ljus
i ett uppfattande subjekt
i detta oländiga objekt;
samlingar av minutiösa ordflöden
som bygger hemligheter

Jag pendlar mellan hemligheter,
liven i ända




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-25 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP