Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot dagen

Öppna dörren
för dagen
Känn kylan
i det friska
Fånga klarheten
i allt det
som är nytt
Låt din trötta hud
få andas in
närheten till allt
som finns där utanför
Nu är tiden din
att använda väl




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-25 11:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en frisk fläkt mot kinden!
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP