Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aarhus 25/11-2018


Aarhus late night blues

the thruth always comes
in different versions

( see u some day)




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-25 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé