Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KATTUNGE

Tänk om jag vågade mig ut nån kväll
för å dansa
Tänk om jag tog mod till mig
och vågade chansa

Att få känna hud mot hud
nån slags beröring
Att få krypa in i en famn
en sorts överföring

Luta kinden mot
ett varmt bröst
Leka, låtsas att nån
ger mig tröst

Jag blev vampyr
som när sig på kyssar och smek
En stund av tillfredsställelse
sen avstånd, det är bara på lek

Tänker att jag inte får vara skör
utan måste va farlig
Så att jag blir ett rovdjur
med den man inte behöver va varlig

I en överlevnadsbok skulle det stå
"du får inte va svag"
Nej, i stället, syra, eld och gift
det är jag

Fast jag vill ju egentligen inte
till danshaket
Där är bara läskigt, köttigt
falskt och naket

Nä, jag vill hitta mannen i skogen
eller ute på ängen
Så jag kan känna mig trygg
med träden som vakt vid den blommande sängen

Ååååh! Men hur jag än morrar och ryter
så känns det att modet tryter

För jag är ju bara en liten kattunge...






Bunden vers av La yegua
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-25 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua