Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Klockan visar på november
saktar sig alltmera
hjärtslagen svaga inför vintern.
Trögande urverk
smörjs med
barndomsminnena
resorna, kärleken
dofterna av det förgångna.
Den gamla pläden under slädturen
rutig och varm var från Skottland.
Den tappade vi när allt gick som snabbast.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-25 16:17



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Åh så vackert :-* En fråga bara: Var det under slädturen eller senare i livet som pläden tappades? :-o
2018-11-25

  objekt3
Fint.
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist