Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädens styrka

Varje dag möter jag
trädens styrka
Alla dagar talar träden till mig
utan ord
De tysta gestalterna,
ständigt på sina platser
Darrande, men
ibland helt stilla
I varierande klädsel för
var dag
Skärper alla sinnen
för att helt och hållet uppleva
Trädens skänk till oss
Träden som ingenting kräver
Bara ger
av sina själar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-25 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man kan alltid få ett löv i huvet?!
2019-01-26

  DavidM VIP
Väl författat.
2018-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, tycker jag som är en trädkramare!
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP