Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då man saknar både sensation och skräck i tillvaron, men ändå lever. Känner någon igen sig?


Stand By

Jag klev upp på morgonen
Borstade aldrig mitt hår

Jag gick en promenad
Men såg inte upp mot himlen

Såg på en Peter Sellers
Utan att skratta en enda gång

Gick till sängs
Drömde varken bittert eller ljuvt

Dagen kryper fram genom glipor
i min mur av scheman och progoser

Klarar man inte av att leva till fullo
Kan man alltid gå i stand by
Och leva halft
Bättre det, än inget alls.

Man måste inte vara trött på livet
Man kanske bara är trött...




Fri vers (Prosapoesi) av GG
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-25 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pröva och lägg Dej på kudden klockan 22.00 och vila ut. Dagen därpå finns ett leende på dina läppar och nyfikenhet i sinnet.
2021-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Kan känna igen mig i din dikt...du beskriver känslan så bra...
2019-01-05

  Erik Gefvert
fin beskrivning. känner igen mig.
jag har alltid kallat det tomhetskänsla.
2018-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Jadå, jag vet hur det känns, stor skillnad på att leva och att överleva!
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

GG