Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det spännande att få veta om den riktiga polisen tänker stanna kvar och hjälpa kvinnorna som nu slutat försöka försörja sig på prostitution här i Sverige, några har åkt till Tyskland, några stannat kvar här i trappuppgången och kanske jag nu slipper


Våga sjunga ut..

-Det får låta falskt, men..

Vem är det du har med dig?
En kvinna som vill bli med.
Vet hon att hon inte får betalt?
Ja, har förklarat för henne att det är
många som vill vara med här så vi kan
inte ta emot alla, inte just nu, iallafall.
Okej, hörde vi skulle satsa på en studio.
Ja, det måste vi för att bli accepterade.
Sångerskan på bottenplan undrade om
vi inte är klara snart, behovet av man..
Ja, jag vet.
Jag måste berätta en sak för er.
Vadå?
Jag är egentligen en riktig Polis.
Vi som sa att du är det bästa som hänt!
Får vi inte dela våra liv med dig mera?
Jag funderar på, att hålla i insamlingen..
Jaaaa!!
Snällaaa!!

(Nu behöver vi filmmusik, här)

-Jag säger ju det, vi behöver ett Crew.

-Okej, vi är klara, här!

-Underbart, ni är (Rock) underbara!

-Rock?

-Ja, för fan hårdrock ska det bli!

(Också kramade de om varandra)

___
-Undra vad som kommer sen,
hördes spaningen där utanför.
-Vi låtsas som ingenting..
-Ja, de har ju kämpat så länge.

-Snälla! Hjälp mig med vem som är fadern
det är det enda jag verkligen vill få svar på..

("-Kan vi bli klara snart, -Ha tålamod..)

-Snälla..
(Kvinnan satte sig ner hopkrupen för att be)
-Gud om du finns, viskade hon, ge mig ett svar..

Framför sig som i en syn, där stod, K .och pekade mot sitt huvud under honom satt den andre mannen, han som gjort illa kvinnan och hennes dotter, K. pekade och det syntes att han tyckte att den andra mannen inte var riktig klok, precis som han sagt till kvinnan, då hon frågade honom på telefonen, om det kan ha varit han som kom till henne för att försöka igen..men kvinnan var inte hora..
så ingenting blev som det skulle den natten, då Gud kom på besök till de kära.


-Hm, mysig historia.
-Ja, något sånt kan vi ha ha med under Julen.
-Ho Ho Ho, och sen är han väl snickare också.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-25 22:23



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Ja, det känns nästan som den stackars kvinnan blir hånad av spanarna för att hon ber om hjälp att få svaret från dom.
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP