Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Tvivlar du på att han älskar dig.
Så gör han troligtvis inte det.




Fri vers av pathetic duck
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-26 00:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en kille bör överbevisa sin kärlek
om o om igen

du bör alltid få
aldrig tvivla

kärlek en masse

om han inte ger allt
är han ej värd att få
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck