Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motstånd




bad dig

lita


mig

när

jag
inte kunde
se
mig
själv


utan
skam

drog
jag
dig
nära

endast.
för
att lösas
upp

smälta

bli mindre

väga
mindre

än
mitt
fiktiva

motstånd




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2018-11-26 01:35



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Önskan o avsaknad blir ett

Berör o befriar

Tack!
2020-10-08

    C Lupa
Jäklar vad bra du uttrycker dig :)
2020-01-23

    glasa VIP
det är så

skönt

när själen
får nå

igenom

och säga sitt

och min själ
får

känna igen sig
så det

även blir mitt
2019-04-26

  BenGust VIP
Läser in tillit, viljan till samhörighet men
också inre motstånd.
2018-12-15

  Lottie Ålhed VIP
Förvånansvärt mångtydig,spännande text Lyser som en stjärna i mitt tycke
2018-12-04

  HelenaW
Denna berör mig på ett sätt jag inte kan förklara. Gillar den!
2018-12-03

    ej medlem längre
Som regndroppar som ovan. Utmanande teknik!
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP