Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur stort är inte kosmos, hur liten är en spermie?

Hur stort är inte kosmos?
Hur litet är inte vårt medvetande?
Jag menar...
Allt som vi vill lära oss, kanske vi inte kan lära oss under vår livstid.
Medvetandet är expansivt, men bara till en viss gräns.
Har universum denna gräns?
Denna gräns har mycket gemensamt med Universums startpunkt, det började med Big Bang....
Vår planet.
En sådan plan ...
Ingick i alla dessa naturlagar.
Och så består vi alla av atomer,
Och kommer att upplösas en dag.
Varför ser jag fram emot döden, nåväl, ser fram emot döden, som en högtidsdag, även om jag inte kommer att kunna uppleva den som sådan.
Min själ,nåväl...
Mina känslor, är subjektiv, Objektiv, Subjektiv,
Ja ni hör själva, de rör sig känslomässigt som en våg som rör sig in mot Land...
Hur vågen än rör sig fram och tillbaka, så kommer den aldrig fram...
Vissa saker och likheter finns med andra saker, såsom kallas liknelser...
För att uppnå ejakulation, ja det är kanske inte så svårt, vad vet jag? Men för att ejakulera krävs ju en rörelse fram och tillbaka, likt vågen som rör sig fram och tillbaka. Men vågen når aldrig någon utlösningsfas, den är i extas hela tiden...
Men andra ting kan precis som spermierna i en mans säd dra nytta av funktionen. Vatten underhåller liv. Precis som spermierna...




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-26 02:55



Bookmark and Share


  danne //
Gränslöst och en saknad av begränsningar, de finns mer filosofi här än hos dig Mim, än det spretiga järngäng som kallar sig Akademin, den som vår kära teater konung instiftade för snart trehundra år. Nog har det simmat en å annan spermie sen dess, kanske har utvecklingen där stannat till sen i sina vågor. För man kan idag få dessa i glasrör och välja bort enligt konstens alla regler det man ogillar med ett knapp tryck. Låter lite hemskt.

Så låt den traditionella rörelsen leva vidare istället tycker jag.
Bra Mim



2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim