Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävul och Gud!

Gud sa till djävulen att;
-Vi ska ha lika villkor när du försöker övertyga människorna, om att ditt sätt är det rätta, fast jag vet att ditt sätt inte är det rätta!
På detta sätt, med osynliga sett, att ingen har sett mig, men att de känner mig, kommer de att lita på mig!
För de sätt som du försöker övertala dem på, kan också vara mina sätt,men inte mina vägar...
Jag är en megaAtom, atomer finns alltid till, på detta sätt kan jag övertyga med det dem inte ser, om de inte utforskar mig närmare, eller sig själva, ty de är min avbild, främst det inre! Och all uppbyggnad, av vad dem är...
Sedan slutade Gud tala till djävulen, ty han ville inte ge honom mer ledtrådar i retorikens konst!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-11-26 06:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Onsynliga band
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim