Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grodan

 

Vid ett besök nära Floda
sågs en skuttande groda
hoppade försiktigt bortåt
dess mungipor var nedåt

jag hejdade den och sade
du syns ej vara den glade
svaret kom överraskande
är less på detta daskande

ty jag är född utan vingar
onda smärtor det bringar
vid landningen helt naken
får så väldans ont i baken

 




Prosa (Fabel/Saga) av Bodingen VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-26 06:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
grodan är ett märkligt djur
tar sig fram med stort besvär
2018-11-26

  Fulbergarn
Ha ha
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP