Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att ni tre är överens förstår jag. Men är du det? Mysteriet med bilden består i huvudsak av att medan jag påstår att fotot är taget från hans balkong, såväl han som vår väninna påstår att där varit inglasat redan då han flyttade in...


Det portabla med dörrar





Några individer är där för att stilla språka,
så mera ej blodigt än att bråka.
Den ena talar något före den andra
och då kan det gärna få bli något i den här stilen.

- Om inte du går, så går jag.
Du, det är bara nyttigt att gå.
Min läkare sa(de) att gå är nyttigt.

- Jo visst men han menade nog motion.
Inte att separera.

- I min bok handlar det mer
om separationsångest.

Sedan gick det förstås som det brukar gå.
Det där mynnandet i sängkammaren.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-13 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP