Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förfalskning

 

Jag!

Förfalskar mitt ID
Mitt hemland
Min ålder

Marscherar genom hela västvärlden

Söker asyl vilket jag inte är
Söker skydd som jag inte behöver
Ta över hela världen är mina planar

Du!

Öppnar ditt hjärta för mig
Öppnar din kassakista för mig oändliga bidrag
Öppnar ditt land för mig och för min religion

Jag ställer mina egna krav på landet

Ensamkommande är aldrig jag
Ett offer är aldrig jag
Fly för livet är aldrig jag

Organiserat och betalt av min familj som kommit förre mig

Du!

Är ett offer för min offerleken!
Lurat, vägrar se sanningen med dina ögon
Och hjärntvättat!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2018-11-26 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP