Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS ANSIKTE

 

I spräckta

spegelns skärvor

 

skönjes livet

återkastat

 

leende mun

sockersöt och röd

 

för kärleks skull

 

darrande läppar

bleka utan blod

 

för rädslans skull

 

nyfikna pupiller

allseende klara

 

för lärdoms skull

 

ögonens sorg 

och tysta tårar

 

för saknads skull

 

ändå ekar skratt

mellan berg och dal

 

för livets skull 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-26 17:29



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Ett hjärta som rymmer allt

Tack!
2018-12-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härligt skrivet! Ja livets ansikte....sista raden är verkligen bra!
2018-11-28

  KattenKin VIP
Fint porträtt lite mer bakom spegeln.
2018-11-28

  Fulbergarn
Ja,
fint skaldat
2018-11-27

  Blomma-Stjärna VIP
underbart om vårt livs olika ansikten!
2018-11-27

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2018-11-27

  M.Eta
Ansiktsuttryck i olika skepnad, fint beskrivet.
2018-11-26

  Feliaxel VIP
Sånt är livet
Bra beskrivet
2018-11-26

  Marita Ohlquist VIP
I tidens spegel ser vi alla våra ansikten!
Bra skrivet!
2018-11-26

  ULJO
Livets upp och nedgångar i en välskriven text
2018-11-26

  Öknens Ros VIP
Livet visar många sidor, en del svåra, men också glädje skymtar.
2018-11-26

  Niliboy
Ja, så är det. Vi gråter och skrattar sen hjärtligt!
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP