Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här anmälan som gjorts under beroendeställning, ska vi ha den i utbildningssyfte?


Ja, absolut!

-Vi vill ju inte missa nåt, intressant.
-Intressant, vet jag inte om det är men, här..

Han var den bästa man, jag varit med sexuellt.
Helt fantastisk.
Han var den man som min kropp accepterade.
Som ville mera.

Men sen förändrades allt, det verkade som han
på något sätt hade ett högre syfte med vårat sex
det började göra ont och jag kände, fångenskap..

Hon kan ha utbildats för tänkt sexköp.,
tror han sa, att det inte gick så bra med
henne, hon saknar den där kopplingen.

-Kopplingen?

-Att hon ska ha sex när mannen ger signal.

-Det låter ju lite märkligt.

-Tror mer att han inte gav rätt signal till henne.

-Han ville väl skydda henne.

-Förresten är det B vi talar om så vet jag
att bara tanken på att vara med en hora
skulle få honom ur stånd, lång tid efter..

-Det är klart, vissa behöver det där lilla extra.

-Ah, du menar lite speciella kläder och leksaker.

-Nej, här talar vi om en klar: "-Spark i röven."

-Det är det bästa med henne, sa han på stationen.

-Tror hon höll honom.

-Det kan du ge dig fan på att hon gjorde!

"-I utbildningssyfte" för jag älskar män.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-26 12:26



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Man kan älska män utan att behöva ha sex med dom, det missar sexindustrin,
och det är ju tråkigt för det bästa man kan få är gratis.."-Varför betala för det när man kan få det gratis" sa han ofta.
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP