Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min enda kärlek





Vi var 18 år båda två
när vi möttes du och jag
du bjöd upp till en dans
minns att jag blev glad

du lade din kind mot min
jag kände ditt hjärta slå
då fanns det bara vi
när jag svävade fram på tå

många år har gått, nu är vi 75
men jag minns hur det var
när vi dansade vår första dans
och blev ett kärlekspar






Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2018-11-26 12:58



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Ömsint vackert.
2018-11-28

  Ezmeralda VIP
Så vackert, ser er i dansen när ni svävar fram.

2018-11-28

  Respons VIP
Ett behagligt minne att återvända till.
2018-11-28

  Gunnel Eriksson VIP
Som ett svanpar - det är endast en,
som gäller. Vacker dikt om kärlek.
2018-11-28

  Peter G VIP
Så väldans vackert och berörande om kärleken!
Fint och starkt!
Så fint att få ha så många år tillsammans!
2018-11-27

  Valter Örn VIP
Bara så underbart så jag blir rörd när jag läser din text !
2018-11-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken lycka att ha sin första kärlek bredvid sig och minnas första dansen! Så fint och kärleksfullt skrivet!
2018-11-27

  Lars Hedlin
Så varmt och fint i beröring!
2018-11-27

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vackert skrivet om kärleken!
2018-11-26

  M.Eta
"Gammal kärlek rostar aldrig" så fint!
2018-11-26

  StinaJ VIP
En fin hyllning av kärlekens kraft. Underbar text om kärleken som överlever allt.
2018-11-26

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt få vara tillsammans ett helt liv!
2018-11-26

  Kungskobran VIP
Fint härligt formulerat om den eviga kärleken
2018-11-26

  Fulbergarn
Oj, 57 år tillsammans

vackert, grattis



2018-11-26

  Niliboy
Å så fint ni får bedja för varandra å önska hos fadern, en dikt om kärlek är
Det längesen man skrev. Tack för fina rader!
2018-11-26

  Eva Helene VIP
Värme och kärlek, så vackert!
2018-11-26

  Maria Sundelin VIP
En vacker kärlekshistoria
Kramar
2018-11-26

  DavidM VIP
Fint om närheten, tidsrymden är mäktig.
2018-11-26

    Elisabeth Nilsson VIP
En hyllning till långlivad kärlek, skriven med fint bildspråk.
2018-11-26

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och innerliga bilder om kärlekens kraft.
2018-11-26

  Anya VIP
Så fint om kärlek som varar.
2018-11-26

    ej medlem längre
Fina minnen om ett liv med äkta kärlek som varar livet ut!
2018-11-26

  Blomma-Stjärna VIP
Jag blir så rörd - det är som en dröm ju att få så leva länge som en i ett par - att kunna hålla ihop i nöd och lust, att tillsammans uppleva berg och dal!
2018-11-26

  Öknens Ros VIP
Lyckligt slut borde det stå.
2018-11-26

  Öknens Ros VIP
Romantiskt möte med lyckligt avslut!
2018-11-26

  Feliaxel VIP
Kärleken är evig
2018-11-26

  ULJO
Äkta kärlek lever för alltid
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP