Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex kan vara mycket skönt

om det hanteras rätt
Istället för att missbrukas som det så ofta görs så lätt
Men ibland är det är lite så att man undrar och undrar
När man älskar ska man då blunda eller se
För om man blundar
Hur ska man då kunna veta vem det är som man
älskar med
Men om man istället ser vill man då inte bara ha
mer och mer
Det gäller väl att man kan hålla en viss balans
där båda två partners är på samma nivå
För när två blir till en
Då har man väl ändå träffat rätt ändå
Och om man sen jobbar i samma lag
Då kan det nog bli nog så mysigt i ett skönt välbehag
Värme...

Sex kan vara mycket skönt om det hanteras rätt!

Ken Cassel
26/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger
Publicerad 2018-11-26 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel