Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning


I natt drömde jag att jag var vaken

Att du låg bakom min rygg
Med armarna runt
Tätt och nära
Och vi var kära
Och du kramade mig
Ömt och varmt
Fnusade i mitt öra
Som du brukade göra
När
Det var vi
Då det var vi
Vaknade
Och saknade
Att det inte var sant






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-26 14:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fin text och fin bild
2018-11-28

  Lars Hedlin
Stark och i beröring!
2018-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om minnena om det som var och längtan och saknad över att det inte längre är så!
2018-11-26

  ULJO
Det är ju nattens vakenhet som löser mycket. Fint tecknat
2018-11-26

  Anya VIP
Vacker önskan om att åter få kärleken bredvid sig. bilden till är så fin. Vad duktig du är.
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP