Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i gungan och ugglan i trädet



Dimman i dagen.
Flickan i gungan.
Det är som om
ugglan i trädet
har en tyst
kommunikation
med henne,
en direkt länk
mellan dom.
När dimman lättar
är dom ej kvar.
En bit bort
nere i dungen
ser jag
en båt
försvinna ut
till havs.
Den är på väg
till Borneos
regnskog
för att rädda
orangutangbabys där




Prosa av Lars Gullberg
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-06 14:13



Bookmark and Share


  Nanna X
Haha helskön förbindelse mellan flickan, ugglan, båten och Borneo!
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg