Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta rimmar på smärta

Hjärta rimmar på smärta
föga originellt tycker ni
och det anser ju även jag men
mörkrets hjärta är faktiskt en bok väl värd att rekommendera
det håller jag styvt på
mindre smärta och mer hjärta
hårt och kallt som ett kvinnohjärta
brukar min ytliga bekant mumla när det kniper




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-26 17:17



Bookmark and Share


  arnold
Din bekant kanske du skall placera i det blå skåpet
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP