Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyende hopp

 

döljer en melodi

i mitt djupa inuti

 

letar nära älvstrand

efter vide

ska tälja

en rörflöjt i sälg

för vårlåt




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-11-26 17:22



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så förtvivlat bra dikt.
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg