Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Det var en gång; Vi. Av Baystream.


Kritik på en text (1860) rimliga rader




Med text kan vara som ett tvång
att läsa och så stämma upp en sång

litet som att bli lustigt kär
även om den sig i främmande kläder klär

någon från en främmande kultur
om än en asiat eller som hunden ett djur.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-10 21:28



Bookmark and Share


  Silverstripe
”En kommentar eller textkritik
kan vara den sprungliga källan lik
i rikedom eller bredd av ord
här på poeternas smörgåsbord”
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP