Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


brYderi

säll vandrar dagen,

Hur drömmar föds, vill att veta.

Tungtrampade skor har sitt i knytningen,

Jag tänker att det borde vara regnbågsfärgad rosetter men, dagar kan vara grå.

Hur har sig en drake i vinden, i mötet med det

outalbara,

Ler den då?

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-26 20:43



Bookmark and Share


  ULJO
Fantastisk poesi. Gillas
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP