Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag reser mig igen .


Pinad heder!

Hörde en röst

den var ej tröst'

Jag ber håll tyst

en pinsam röst,

vackla ej länge

vi reser i tiden

kan inte bromsa

Men vi äga något

tro å förtröstan

på evangeliets 

grund...

drar mig

tillbaka

Makar på mig

går på reträtt

men jag är

ingen sprätt,

ligger å beder

Om tro å heder!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-26 20:54



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Rösten inom
och rösten omkring
hela tiden försöker den

Där finns bönen
om att få bli befriad

Tycker väldigt mycket om ditt uttryck.

Det är enkelt att förstå. Samtidigt som det fyller massor med insikter.

Ditt budskap.
2018-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Med tro och förtröstan kommer man långt, vet det av egen erfarenhet!
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy