Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Människarov.






Inuti Vinterträden
under Nattfågelns vingspann
spirar ännu en flickunges dröm -

- om kärlek -

Inatt är allt åter fruset -
och åstad ska jag
märkas som tigande -

tills Töret, Stenen och Dunet
tinar mina Gudssår
och lämnar mig
en Oerhörd -
mjuk reva -












Fri vers (Modernistisk dikt) av J-M
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-26 21:22



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Jag läser en frusen längtan till kärlek.
Där värmen kanske öppnar tidigare sår.
Fina metaforer.
Tack.
2018-11-28

  catharina.jerbo VIP
mycket vacker och innehållsrik. jag gillar också rytmen, den vaggar mig sakta och varsamt mellan raderna.
2018-11-28

    ej medlem längre
Vacker dikt, som känns. (Gillar dessutom rytmen).
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M