Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är mycket vi vill


Jag vill

Jag vill bli en poet, men mina ord är inte tillräckliga.
Jag vill bli en sångare, men min röst är inte tillräcklig.
Jag vill bli en skådespelare, men mitt spel är inte tillräckligt.
Jag vill bli älskad, men jag är inte tillräcklig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av NånNånstan
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-26 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NånNånstan