Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kära leken

Svårare att
minnas
Den kära leken
som en gång
var din största
sanning
Enklare då
att minnas
det som blev fel
som den egna
skulden
Livslögnerna
som ändå blev
till en hel
livshistorias
sanningar
Enklare att
låta själen
skava och gråta
än att minnas
och förlåta





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-27 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP