Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du hade älskat

Du tar all plats jag har
Du är i min vakna tanke
i min hud
under mitt bröst

Du har låtit mig krypa in under ditt skinn
Du blottar dig
Det jag möter älskar jag

Därför blöder jag av sorg
för dig
för att du inte vill älska
För att din plats i mitt liv lyser
av något jag alltid har saknat

Därför hatar jag att älska dig
du som inte vågar
Jag sörjer det vi hade kunnat vara
om du hade älskat




Fri vers av Heartsick
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-27 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick