Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bot

 

 

Hon är ett knippe sten mot vågskvalpet, en stavelse mellan kommatecken. Tysta ligger hällarna, stumma inför kylan.

Snartnog ristar vassa iskanter det bistra grå och allt blir till väntan.

Jag kan höra henne sjunga små stungna verser,

dubbeltydiga utan innebörd.

Jag tänker att jag själv får hålla gåtorna, 

svaren vilar någonstans dit jag inte når och stretiga slyhärvor hukar.

Ändå håller jag rösten hennes intill.

Följer fotspåren tillbaka.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-27 04:14



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
tankarna vandrar fram och tillbaka genom din text, allt från hur jag känner igen mig till en sorgesång över någon förlorad, via en hyllning till naturen som visar vägen. varje gång. en fantastisk text <3
2018-11-28

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2018-11-27

  ULJO
Mystik i din fina text
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP