Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vädret spelar ingen roll

Sommaren är slut
Vintern är här
Och tänk,jag är forfarande kär
Tur att vädret inte spelar någon roll
Och att jag kan få en kram av älsklingen här




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-27 08:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha Härligt. blir glad av dina ord.
2018-11-30

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2018-11-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att ta till sig
av Ditt, trots väder
och vind ordnar
ändå allt upp sig!
2018-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2018-11-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om kärleken, som lever oavsett väder och årstid!
2018-11-27

  ULJO
Vädret har ingen betydelse i kärleksrelation, där växer känslorna oavsett, snö, regn, sol eller mörka moln.
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP