Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall inte ner på knä!

Don’t chase dollars

Fall inte ner på knä

 

We are ghost to the world

Sinnet skruvar upp ditt inre

 

Caution is necessary

Visa inte för mycket av ditt inre

 

Watch the stars for a wail

Fall sedan sakta mot jorden

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-22




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-27 10:30



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
det gäller att vara vaksam - men det finns en tid även för att vara meditativ
2018-11-27

  DavidM VIP
Blandningen svenska, engelska ger andra dimensioner till läsningen. Effektivt författat.
2018-11-27

  WyS VIP
Det finns en del vargar i fårakläder så var vaksam!
2018-11-27

  Maria Sundelin VIP
Balansen är svår
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin